dimarts, 10 de novembre del 2009

Explicació de l'anunci de Sprite

1. Explicació: Aquest anunci fa veure que li obre els ulls a les noies dient-li's que els seus amics nomes les volen per estar amb elles de manera sexual.

2. So: es sent la veu d'un noi que diu "laalalalalaa" (com qui no a fet res)
decorat: comença amb un decorat clarament fictici ( la primera escena), però després estan en decorats que semblen reals.
colors: comença i acaba amb el color verd, pot ser per la idea que volen transmetre i per que el logo de la empresa Sprite es verd

3. Personatges: en aquest anunci surt bàsicament sempre un noi i una noia. Aquest personatges representen l'amic que sempre es vol aprofitar de la noia quan ella està dèbil o fa una aproximació.

4. Aquest es un anunci totalment sexista que fa quedar les noies com unes tontes per no adonant-se de que els nois ens van al darrera, i fa que els nois quedin com uns cremats que sempre pensen amb el mateix.

5. Aquest anunci, tot i ser sexista, m'agrada molt, crida l'atenció d'una manera divertida i se'n riu tant dels nois com de les noies, cosa que fa que cap de les dos parts es senti ofesa. Tot i això no trobo gaire la relació que té amb el producte que volen anunciar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada