divendres, 30 de desembre del 2011

Pezi o Power Point

Durant tots aquests anys d’escolarització ens han ensenyat que un bon mètode per fer presentacions és el Power Point, però ara ha sortit una nova manera per fer presentacions , el Prezi.


Quina és millor?

Aquí us deixo un petit Power Point i Prezi fets per mi, en els quals es pot valorar una mica les diferències, en cada un d’ells els recursos utilitzats i els que es poden arribar a utilitzar són molt més amplis. És un petit esbós per veure, en grans trets les diferències.


Power Point: http://www.slideshare.net/helena153/power-point-10726238

Prezi:  http://prezi.com/vhvdklegff3h/prezi/



En aquests dos tipus de presentacions s’explica en trets molt generals què és cada un i com es fa servir. Veient-los, quin valoraríeu més positivament?


En el meu vas crec que m’agrada més el prezi, el fet que no sigui lineal dóna un toc d’innovació i elegància diferent, pots donar fins i tot espectacularitat a la teva presentació i cada una serà diferent.

El Power Point en canvi és completament lineal i tot i que tingui plantilles modificables s’acaba fent avorrit.

A una escola el fet de que hi hagi un Prezi o un Power Point innovador farà que la presentació o la classe es faci més amena i provocarà l’atenció dels alumnes. Per aquest punt tant important el Prezi crec que és millor. El punt fort del Power Point , que substitueix el feble del Prezi, és que es pot emmagatzemar a un pen amb més facilitat i utilitzar-lo a l’aula sense necessitat d’internet. Aquesta avantatge no seria tant important si les noves tecnologies estiguessin molt ben implantades ja que es podria fer servir el Prezi amb molta comoditat, però la realitat és que molt sovint falla l’internet i per això l’alternativa del Power Point és molt bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada