dilluns, 5 de desembre del 2011

Què llegeixes?

M’agradaria ensenyar unapàgina web que he trobat molt interessant, no només per mestres, sinó per pares, mares, estudiants de totes les edats i fins i tot gent gran.

http://llapis.quellegeixes.cat/normes


Aquesta pàgina és un lloc a on es reuneix la gent, es registre i parla amb tota llibertat dels diferents llibres, sempre respectant els autors i els llibres en si.

Aquesta pàgina web engloba les opinions per edats. D’aquesta manera permet a tothom trobar-se en un entorn generacional apropiat. Per això és com si fossin tres pàgines diferents que tracten sobre el mateix. Hi ha:

• Fòrum Ploma pels adults (de 17 anys en endavant)

• Fòrum Boli pels joves (entre 12 i 16 anys)

• Fòrum Llapis pels més petits (fins a 12 anys)

Tot això està diariament portat per molta gent que ajuden en la producció, programació, creació de continguts i moderació del fòrum i que treballa intensament i diària perquè funcioni amb tanta precisió com la tecnologia i la capacitat humana és capaç.

Apart de l’apartat de Fórums hi ha més coses que inclouen aquesta pàgina com els jocs, les notícies, cercador de llibres... Tot perquè la gent s’engresqui a llegir.

Crec que la presentació i la interacció d’aquesta pàgina a una aula de cicle mitjà i superior pot ser molt profitosa ja que és una bona manera d’adquirir coneixements i l’hàbit a la lectura. Si fas els jocs et pots adonar que hi ha preguntes de coneixements generals sobre la literatura. tot això pot anar bé per reforçar la llengua catalana a les aules mitjançant les TIC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada