dijous, 3 de desembre del 2009

WebQuest

La WebQuest és una metodologia per ensenyar per internet, és a dir, és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Aquest model permet que l'alumne elabori el seu propi coneicement al temps que porta a terme una activitat, també li permet navegar per internet fent una feina i que faci servir el seu temps per apendre, utilitzant, interioritzant i transformant la informació, no tan sols buscant-la.
El Webquest sol estar format per una introducció (es diu el que es farà i s'adelanta informació), la part de "La feina" (és el resultat de l'activitat que estant portant a terme)
, el procés (explicació de com han portat a terme la seva Webquest), els recursos (s'esmentent tots els recursos fets servir), evalució ( els nois s'autoavaluen), conclusió (és a on fiquen tot el que han aprés i el que han extret de la webQuest).

http://www.aula21.net/tallerwq/index.htm

Jo he triat aquesta Webquest. És una webQuest per disenyar una Webquest. L'he trobat curiosa i per això l'he triat.
Està molt ben fet i introdueix tots el aspectes esmentats anteriorment.

Jo crec que la WebQuest és una molt bona manera per que els nens interactuin d'una manera constructiva amb internet. D'aquesta manera aprendran a llegir i entendre, i a redactar amb les seves paraules, per després explicar el que han fet i treure'n les seves própies conclusions.
Crec que és un bon treball i molt complert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada